İsmin kaydı, gönlün kaymadı mı başkan?

TAKİP ET

MHP'nin önceki dönemde etkili isimleri arasında yer alan, eski il başkanı ve 2009 yılı Çanakkale belediye başkan adayı Rıdvan Uz'un sosyal medya hesaplarındaki eski paylaşımlarını kaldırmaması merak konusu oldu.

Çanakkale'de Milliyetçi Harekte Partisi'nin (MHP) önemli kurmayları arasında yer alan, eski il başkanı ve 2009 yılı belediye başkan adayı Rıdvan Uz, sosyal medya hesaplarında düzenlemeye gitmedi.

Uz'un, MHP saflarında yer aldığı yıllarda yayınladığı fotoğraflar tarihe düşen birer not gibi sosyal medya hesaplarındaki yerini korurken, Sayın Milletvekili Adayı'nın bu fotoğrafları niye kaldırmadığı ise büyük bir soru işareti.

Siyasi kamuoyunda "Rıdvan'ın ismi kaydı, gönlü hala İYİ Parti'ye kaymadı" yorumlarına neden olan fotoğraflar ise Rıdvan Uz'un MHP'de görev aldığı yılları günümüze yansıtıyor.

MHP eski Grup Başkanvekil Oktay Vural ile tokalaşmasından, belediye başkan adaylığı için yapılan gazete manşetlerinden, miting konuşmaları videolarına kadar yüzlerce görsel veri Rıdvan Uz'un sosyal medya hesaplarında yer alıyor.

Paylaşımlarda en can alıcı noktada ise İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in, MHP Genel Başkan Adayı olduğu dönemin, üzerinde "bu kutlu yürüyüşte senin de imzan olsun" yazısıyla hazırlanmış bir görseli bulunuyor.