KADEM'den örnek dayanışma

TAKİP ET

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Çanakkale Şubesi; Çanakkale Göç Müdürü Uğur Ayrık ve yurt dışı göç sebebiyle Çanakkale'de bulunan Suriyeli, Afgan ve İranlı kadınlar ile genç kızları dernek merkezinde ağırladı.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Çanakkale Şubesi; Çanakkale Göç Müdürü Uğur Ayrık ve yurt dışı göç sebebiyle Çanakkale’de bulunan Suriyeli, Afgan ve İranlı kadınlar ile genç kızları dernek merkezinde ağırladı.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan KADEM Çanakkale İl Temsilcisi Aynur Tuna Yavaş şu ifadeleri kullandı:

“Dernek merkezimizde Çanakkale Göç Müdürümüz Sayın Uğur Ayrık beyefendiyle birlikte, yurt dışı göç sebebiyle Çanakkale’de bulunan Suriye, Afgan ve İran’dan gelen kadınlarımız ve genç kızlarımız ile bir araya geldik. Çanakkale Kadem Temsilciliği ve Çanakkale Göç Müdürlüğü iş birliği ile kendileri için yapabileceklerimizi karşılıklı konuşarak, onların taleplerini dinledik ve her zaman yanlarında olduğumuzu dile getirdik. Bu bağlamda Göç Müdürümüz Sayın Uğur Ayrık beyefendiye derneğimize sunmuş olduğu desteklerinden ötürü ayrıca teşekkür ediyoruz.”