Kendisi İçin Değil, Memleket İçin Çabaladı

TAKİP ET

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Cahit Özer'in vefatı sonrasında yayınladığı mesajında, Özer'in memleketine hizmet etmek için gösterdiği yoğun gayretle anılacağını belirterek, vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü paylaştı.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Cahit Özer’in vefatı sonrasında yayınladığı mesajında, Özer’in memleketine hizmet etmek için gösterdiği yoğun gayretle anılacağını belirterek, vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü paylaştı.

Ak Partili Gider, 59 yaşında kansere yenik düşen Ülkücü Hareket’in sembol isimlerinden Cahit Özer, herkesi vefatıyla üzdüğünü belirtti. Özer’in kişisel çıkarları için değil memleket için gayret gösterdiğini belirten Gider; “Çanakkale ve Türkiye sevdalısı Dostum, Abim, Sevgili Recep Cahit Özer, Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cahit Hoca'yı biz ancak ve yalnızca Memleketine, Milletine hizmet ederken gördük, öyle tanıdık. O'nun kendisi için hiçbir çabasına şahit olmadık. Biz Ondan razıydık, Rabbim de razı olsun. Mekânı cennet olsun inşallah” dedi.