Kepez arifeyi görür ama Bayram'ı göremez !

TAKİP ET

İYİ Parti'den Kepez Belediye Başkan Adayı Olan Gökhan Bayram, sosyal medya paylaşımları ile beldede tartışma konusu oldu.

İYİ Parti'den Kepez Belediye Başkan Adayı Olan Gökhan Bayram, sosyal medya paylaşımları ile beldede tartışma konusu oldu.
 
Üniversite öğrenciliği yılları itibariyle Çanakkale'de bulunan ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) akademisyenlik yapan Bayram, çeyrek asırlık bir süredir Kepez'de ikamet ediyor.
 
Akademik cv başarılarının yanı sıra kentte özellikle hitabet alanında tanınan Gökhan Bayram, 2019 Mart'ında yapılacak yerel seçimlerde, yıllardır ikamet ettiği Kepez beldesi için başkanlık koltuğuna talip oldu.
 
Aday adaylığını açıklamasının ardından ziyaretlerine ve seçmen turlarına başlayan Bayram, yaptığı son sosyal medya paylaşımı ile dimalarda durgunluk yarattı.
 
Eski siyasilerle çektirdiği fotoğrafları ve yaptığı ziyaretlerde çekilen fotoğrafları esprili bir dille yorumlayan Bayram, sosyal medyadaki görüntü ile siyaset hanesine eksi puan yazdırdı.
 
 
Belde halkı, sürekli olarak "Kepez Kampüs Kent Olacak" ifadelerinde bulunduğunu belirttikleri Gökhan Bayram'ın "esnaf için hiç bir projesi yokmu merak ediyoruz" şeklinde yorumlarken, ÇOMÜ'lü akademisyen Bayram'ın sadece Kepez beldesinde yaşayan öğrencilerin oylarına mı talip olduğu ise merak konusu oldu.
 
Sosyal medya paylaşımları ve proje eksiklikleri ile kamuoyunda "Kepez halkından oy beklemiyormu" diye konuşulmaya başlanan Bayram'ın gündemi nasıl ısıtacağı da diğer bir merak konusu.

Gökhan Bayram'ın sosyal medya paylaşımlarından bazıları ise şöyle:

"MATRİX Filminden Daha İyisi 
MATRAK Katılan Siyasettir . 
Çünkü siyaseti çok sevimsiz yapmışlar.
(Kepez Sanayi)


BİZ HİÇ AYRIM YAPMADIK
9 ıl önce bugün AK Parti, CHP, MHP milletvekilleriyle kucaklaşmıştık. Kepez Belediye Başkanı olduğumda da tüm partilere eşit davranacağım. Herkes belediyede kendini görecek. Kavgaya değil, hizmete geliyoruz. 


KEPEZ KAMPÜS KENT OLACAK
Kepez VİCİ Cafe'nin misafirperver işletmecisi Yetkin beye ve degerli ogrencimize şükranlar. Kepez, KampüsKent olacak, sosyal ve ticari yönden zenginleşecek

Biz Hiç Durmadıkki
5 YIL ÖNCE BUGÜN ŞAİRLERE DESTEK VERİYORDUK
Kepez Belediye Başkanı olursam edebiyat desteklenecek, kültür merkezi Kepez'in sokaklarında şiirler okunacak."