KEPEZ BELEDİYE BAŞKAN'ı BİROL ARSLAN'a AÇIK MEKTUP

TAKİP ET

1-Çanakkale Asayiş Haber izleyicilerine tabiki de bir lafım yok. Günlerdir Kepez'de yayın yapan halkı yanlış bilgilendiren sözde gazeteci olan  birinin koronavirüsüyle alakalı yapmış olduğu bilgilendirmelere teşekkür etmenizi ŞAŞKINLIKLA KARŞILIYORUM.

2-Sosyal bir Belediye anlayışının yapması gereken, koronavirüsüyle mücadele etmek için yaptığınız açıklamaları sözde gazeteci olan birine söylemenizi HAYRETLER İÇERİSİNDE İZLEDİM.

3-Sağlık emekçilerini ücretsiz taşıdığınızı sözde gazeteci olduğunu idda eden kişiye vermiş olduğunuz röportaj da Sağlık emekçilerini ücretsiz olarak taşıdığınızı beyan ettiniz.Ancak dün sosyal medyada ki Kepez hattında çalışan şehiriçi dolmuşlarındaki sosyal mesafeyi gözardı edip o kadar yolcu alınmasına NASIL GÖZ YUMDUNUZ?

4-Sözde gazeteci olan Çanakkale Asayiş Haber'de söylediğiniz gibi Kepez'de virüs çok fazla, yok karantina uygulanacak gibi kamuoyunu yalan haberlerle yanıltıyorlar söylemini gerçekten doğru buldum.Ancak daha önce sözde gazeteci olan Çanakkale Asayiş Haber adlı facebook hesabındaki canlı yayınları izlemediğinize de ŞAŞIRDIM.Böyle bir durumu çanakkale'deki gazetecilerin ve yayın gruplarının haberi olmama şansları hiç yok.Sizin bu durumu Belediye hoparlesinden ve sosyal medya hesaplarınızdan duyurmanıza gerek kalmadığını sözde gazeteci olan Asayiş Haber'den(DOĞAN BEY KARDEŞİMDEN)duyurmanızı TAVSİYE EDERİM.

5-Sayın Başkan gazetecilikle hiçbir ilgisi olmayan ve hiçbir yayın kuruluşuna sahip olmayan birine Doğan Bey kardeşim deyip yayın hayatınızda başarılar dilemenize biz yayın grubu sahibi(gazeteciler )olarak ÇOK GÜLDÜK.

6-Sayın Başkan bu sözde gazeteci yaptığınız ropartaj sonrasında programın kapanış sunumunda yine sizi bir başka programda misafir edeceğini anons ettiğinde, biz gazeteciler olarak tarihini şimdiden MERAK EDİYORUZ.

7-Sayın Başkan size son tavsiyem bu röportaj verdiğiniz ve kardeşim dediğiniz sözde gazetecinin gerçekten gazeteci olup olmadığını, bir Belediye Başkan'ı olarak Çanakkale Valiliği Basın Bürosu'na, Çanakkale Basın İlan Kurumu'na sormanızı tavsiye ederim.
Bu vesileyle Çanakkalemizin meşhur peynir helvasını Kadir Usta dan yemediginizi de anlamış olduk.
HABERCİCANAKKALE         ÖZER ŞUT