"Korkmayın sayın başkan"

TAKİP ET

ÇOMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan'ın eleştirilerine sert bir dille yanıt verdi. Uysal, 'Bu kentin bir yaşayanı olarak sorunların dile getirilmesinden korkmayın' dedi.

 ÇOMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Alperen Uysal, CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın eleştirilerine sert bir dille yanıt verdi. Uysal, “Bu kentin bir yaşayanı olarak sorunların dile getirilmesinden korkmayın” dedi.

İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın talihsiz açıklamalarda bulunduğunu ve il başkanlığına geliş sürecinde birilerine yarandığını iddia eden Uysal, “ Çanakkale CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan’ın bir yayın organındaki talihsiz açıklamalarını tüm Çanakkale kamuoyu olarak görmüş bulunmaktayız. Öncelikle sayın Güneşhan’a belirtmek isterim ki halen başkanlığını yapmakta olduğum 50.000 öğrencinin,  Öğrenci Konsey Başkanlığını  demokratik bir seçim süreci  sonrasında kazındık. Kendisi CHP İl Başkanlığına geliş sürecinde birilerine ‘yaranmak’ ihtiyacı duymuş olacak ki herkesi kendi gibi zannediyor.
Kendilerine bir Kardeşleri olarak tavsiyem; gençlerden korkmayın. Çanakkale’nin yüzde yüzünün hakkının savunulmasından korkmayın. Bu kentin bir yaşayanı olarak sorunların dile getirilmesinden korkmayın. Mustafa Kemal Atatürk’ün ortak değerlerimiz olmasından, CHP tekelinden çıkmasından korkmayın. Belediye başkanınız randevu vermek için 8 ay bekletmesin, gençlerden kentin sorunlarını duymaktan korkmayın” dedi

“Kendilerini aramızda görmek isteriz” 

Uysal açıklamasının devamında; “Anladığım kadarıyla Sn Güneşhan konuşmamızın tamamını okumadığı gibi çevresindeki kendine ‘yaranmaya’ çalışan bir kaç kişinin bilgilendirmeleriyle bu talihsiz açıklamayı yapmıştır. Göreve geldiğimizden beri katılmaktan onur duyduğumuz ve önümüzdeki 10 Kasım’da da yine katılmaktan onur duyacağımız 10 Kasım ortak yürüyüşünde kendilerini de aramızda görmek isteriz” diye konuştu.

ÇOMÜ ÖĞRENCİ KONSEY BAŞKANI ALPEREN UYSAL