M.Ünal Şahin'in Beraat Kandili Mesajı

TAKİP ET

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Çanakkale Temsilcisi Mehmet Ünal Şahin, Beraat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı

 

Türkiye Belediye Başkanları Birliği Çanakkale Temsilcisi Mehmet Ünal Şahin, Beraat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Şahin mesajında “Berat kandili, Allah’ın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına bağışlanma, kapılarını ardına kadar araladığı; müminlerin dualarına icabet ettiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetleri normal zamanlardan kat kat fazla mükâfatlandırdığı bir zaman dilimidir” dedi.

Mübarek Berat Kandili vesilesiyle insanların aralarındaki dargınlık ve küskünlükleri kaldırmaları gerektiğini kaydeden Mehmet Ünal Şahin, “Bu geceyi fırsat bilerek birbirimize sevgi ve saygıyla yaklaşalım. Etrafımızı saran düşmanlıklara karşı birlik beraberlik içinde olalım. Yüce Allah’ın bir güzellik olarak bizleri üzerinde yaşamayı nasip ettiği güzel ülkemize ve onun tüm değerlerine sahip çıkalım. Bizleri bölmeye çalışan aramıza fitne fesat sokmak isteyen şer odaklarına fırsat vermeyelim. Aramızdaki çekişmelerin kaldırılması, hoşgörü ortamının kurulması, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşması için Yüce Allah’tan dualarımızı eksik etmeyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemizde meydana gelen Türkiye’yi yasa boğan, 10 ilimizde yıkımlara yol açan Kahramanmaraş merkezli depremin yol açtığı ve büyük yıkımların olduğu, birçok vatandaşımızı yitirdiğimiz şu günlerde hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının tüm insanların gönüllerine dolması dileğiyle, Çanakkaleli Hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam Aleminin Beraat Kandillerini tebrik eder, Hayırlara mutluluklara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.”