Madak' Bozcaada'ya kampüs kazandırmak için kolları sıvadı

TAKİP ET

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde, AK Parti Bozcaada Belediye Başkan Adayı Erdoğan Madak, Bozcaada'ya yakışan bir üniversite hayali kurduğunu söyledi. 


Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde, AK Parti Bozcaada Belediye Başkan Adayı Erdoğan Madak, Bozcaada’ya yakışan bir üniversite hayali kurduğunu söyledi. 

AK Parti Bozcaada Belediye Başkan Adayı Erdoğan Madak, adaylık sürecindeki yaptığı girişim ve çalışmalar neticesinde adanın bir çok sorunu için çözüm arayışları içerisine girmişti. Madak, bu sefer Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer'i adaya davet ederek, üniversite kampüsü için girişimlere başladı. 

Adanın sorunlarının çözümü haline gelen Madak, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’i Bozcaada’ya davet ederek, adaya üniversite kampüsü kurulması yönünde görüş alış verişinde bulundu. 
Adadaki eksik olan şeylerin en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Madak, " Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’i bugün adamızda ağırladık. Bozcaada'mıza yakışan bir üniversite hayalimizle ilgili görüş alışverişinde ve incelemelerde bulunduk. İnşallah adamıza güzel bir üniversite kazandıracağız. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer'e bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz. Üniversite’nin Bozcaada’ya bölüm açması konusunda tüm paydaşlar hem fikir. İnşallah adamıza yakışır bölümleri en kısa sürede hayata geçireceğiz” dedi.