MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, "Miraç Kandili' dolayısıyla yayımladığı mesajında, Miraç'ın paylaşma, dayanışma, sevgi, saygı ve güzel ahlak gibi değerlerle, insani anlamda yükseliş için büyük bir fırsat olduğunu kaydederek, şöyle dedi:

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, "Miraç Kandili” dolayısıyla yayımladığı mesajında, Miraç’ın paylaşma, dayanışma, sevgi, saygı ve güzel ahlak gibi değerlerle, insani anlamda yükseliş için büyük bir fırsat olduğunu kaydederek, şöyle dedi:

“Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz kandillerden birisi olan Miraç Kandili’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi muhasebe etmemize vesile olacak bu mübarek gecenin,  ülkemiz ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. 

Tüm dünya, salgın hastalıklar, savaşlar, terörizm, göç gibi sayısız sorunların olduğu çok zorlu bir dönemden geçmektedir. Onun içindir ki bu içerisinden geçtiğimiz zorlu süreç, insanlığın geleceği için maddi refah ve ekonomik kalkınma mücadelesinin ötesinde bizi biz yapan manevi değerleri ve bu değerlerin gereklerini yeniden anlama bakımından hayati önemi haizdir.

Kutsal her önemli gün ve gece, insanın gönlünü aydınlatan, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı çok özel zamanlardır.

Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in (sav) hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği Miraç Gecesi, Müslümanların inanç ve kültür dünyasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir.

İnanıyorum ki, Miraç Gecesi, insanımızın gönlünde manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasını sağlayacaktır. Bu itibarla bu gece idrak edilecek Miraç Kandil’imizi tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin Çanakkaleli hemşehrilerimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm dünyaya sağlık ve hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.
 

jülide İskenderoğlu