ODAŞ, Geleceğin Şampiyonlarının Yanında

TAKİP ET

Çevik ve dinamik yönetim anlayışıyla uluslararası arenada da yatırımlar yapan ODAŞ Grubu, Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü'nün ana sponsoru oldu.

 

Çevik ve dinamik yönetim anlayışıyla uluslararası arenada da yatırımlar yapan ODAŞ Grubu, Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü’nün ana sponsoru oldu.

Çan 2 Termik Santrali’nde ülkemizin bugünü ve geleceği için enerji üreten ODAŞ Grubu, çocuklara sporu sevdirmek ve sporun birleştirici gücüyle yarınlara sahip çıkmak için Çanakkale’de önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Çanakkale Okçuluk Spor Kulübünün ana sponsoru olan ODAŞ Grubu, sabır, disiplin, konsantrasyon ve özgüven aşılayan ata sporumuz okçuluğun gelişimine katkı sağlıyor.

Sponsorluk kapsamında Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü’nde gerçekleşen imza töreni, ODAŞ Elektrik Santral Müdürü Bülent Barut ve Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü Başkanı Tandoğu Yazıcı’nın katılımıyla gerçekleşti. İmza töreninde konuşan Bülent Barut, sponsorluk kapsamında gençleri spora teşvik edecekleri için mutlu olduklarını dile getirerek, “Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü’ne sunduğumuz desteğin camiaya ve bize hayırlı olmasını dilerim. Umarım nice şampiyonlukları birlikte göğüsleyeceğiz. 340 MWe’lik kurulu güce sahip olan Çan 2 Termik Santralimiz ile Türkiye’nin enerji arzına katkı sağlarken Çanakkale iline ve gençlerimize desteğimiz de devam edecek” dedi.

Çanakkale Okçuluk Spor Kulübü Başkanı Tandoğu Yazıcı ise, “Türk okçuluğunun gelişmesi için destek olan ODAŞ ailesine tüm yönetim kurulu ve takım adına teşekkürlerimi sunarım. Bu iş birliğinin ilimize ve takımımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuştu.