Ortadoğulu Yatırımcılar Çanakkale'de

TAKİP ET

Çanakkale'de hayvancılık ve tohum üretimi alanlarında yatırım yapmayı planlayan Ortadoğulu yatırımcıların yapmayı planladıkları yatırımlara uygun arazi bulunması amacıyla Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) koordinatörlüğünde çeşitli çalışmalar yürütüldü.

Çanakkale’de hayvancılık ve tohum üretimi alanlarında yatırım yapmayı planlayan Ortadoğulu yatırımcıların yapmayı planladıkları yatırımlara uygun arazi bulunması amacıyla Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) koordinatörlüğünde çeşitli çalışmalar yürütüldü.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Uzmanları ve yatırım yapmayı planlayan firma yetkilileri eşliğinde 4 Ekim 2018 tarihinde başta Çanakkale Valiliği olmak üzere il genelinde bulunan çeşitli kurum ve kuruluşlara yapılan ziyaretler kapsamında bahsi geçen yatırım konuları hakkında bilgi aktarıldı ve bu yatırımlar kapsamında yerel paydaşlar tarafından önerilen arazilerin yerinde görülmesi amacıyla saha ziyaretleri gerçekleştirildi.   

Yatırımcılar tarafından ilimizde gerçekleştirilen görüşmeler ve saha ziyaretleri sonrasında söz konusu yatırım konularına ilişkin detaylı saha çalışmaları yapmak üzere teknik personel  görevlendirileceği belirtildi.