Oy verirseniz plaka veririm iddiası

TAKİP ET

Bozcaada'da da 5 taksi faaliyet gösteriyor ancak iddiaya göre CHP'li belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz yakınlarına seçimi tekrara kazanması sonrası 2 taksi plakası daha vereceği iddia edildi.

Bozcaada’da da 5 taksi faaliyet gösteriyor ancak iddiaya göre CHP’li belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz yakınlarına seçimi tekrara kazanması sonrası 2 taksi plakası daha vereceği iddia edildi.

Geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden küfürlü konuşmaları ile gündeme gelen Bozcaada Belediye Başkanı şimdide oy karşılığı taksi plakası vereceği iddiaları ile gündemde.  Başkan Yılmaz’ın seçim öncesi duyuru yapılmadan el altından taksi plakası sayısını 5’den 7’ye çıkartmaya çalıştığı iddiası Bozcaada’da tepki ile karşılandı. Geçtiğimiz yıllarda mevcut taksici esnafının talebini red eden ve mevcut taksi sahiplerine araç sayılarını yükseltmelerine izin vermeyeceğini dile getiren Yılmaz şimdi seçim öncesi yakınlarına tekrar başkan olması durumunda taksi plakası vereceği iddia ediliyor.

Belediye meclisinde gündem konusu olmadan bu tarz diyalogların Bozcaada’da dolaşmasından dolayı halkın tepkisi ile ortaya çıktı.  Seçim öncesi oy vaadi olarak dillendirilen konun önümüzdeki günlerde Belediye Meclisinde ağır tartışmalara yol açması bekleniyor.