RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı

 

“Mübarek günler, dini ve milli bayramlarımız, geçmişten günümüze aziz milletimizin tüm fertlerinin arasında birlik ve beraberliğin, saygı, sevgi, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı müstesna günlerdir. Bu insani ve güzel değerleri tüm zamanlarda her daim yaşatmak zorundayız. Bayram günlerinde, mağdur ve muhtaç durumdaki yakınlarımızı, komşularımızı, yaşlılarımızı, hastalarımızı, öksüz ve yetimlerimizin sıkıntılarını unutmadan her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmeli, yalnız bırakmamalıyız.

Dünyada tüm mazlumlara ayrım gözetmeksizin destek olan, kapılarını açan, daima adaletten, barıştan, yardımlaşmadan, kardeşlik ve hoşgörüden yana olan kutlu bir medeniyetin mensuplarıyız. Günümüz dünyası, sevgi, barış ve dayanışma gibi medeniyetimize ait değerlere her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var.

Günümüz dünyasının savaş, yoksulluk, terör, şiddet gibi tüm insanlığı yakından ilgilendiren sorunların çözümü, insanları buluşturacak, ön yargıları kaldıracak, mesafeleri kısaltacak bir iklimin oluşturulmasına bağlıdır. Aslında bu anlamda bayramlarımız, milletimizden tüm insanlığa eşsiz ilham kaynağı mukaddes zamanlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Çanakkaleli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, selam ve saygılarımı sunarım.”