"Rıdvan Uz duygu sömüsürüsü yapıyor"

TAKİP ET

Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sezayi Kahraman, geçtiğimiz günlerde düzenlenen iftarda yaşanan olayla ilgili olarak, 'Rıdvan Uz duygu sömüsürüsü yapıyor' dedi.

Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sezayi Kahraman, geçtiğimiz günlerde düzenlenen iftarda yaşanan olayla ilgili olarak, “Rıdvan Uz duygu sömüsürüsü yapıyor” dedi.

Kahraman, düzenledikleri iftara AK Parti grup başkanvekili bülent Turan, CHP Genel başkanı ve Çanakkale milletvekili,27. dönem milletvekili adayı Muharrem Erkek ile İYİ Parti milletvekili adayları ve yönetim kurulu üyelerinin davet edildiğini söyledi.

Bu davette Bülent Turan’ın, Muharrem Erkek’in söz alarak konuştuğunu ifade eden Kahraman “Ben bu sırada iyi parti milletvekili adayımız Rıdvan Uz’un ismini söylemeyi unutmuşum,beni uyardılar özür diledim ve aramızda Rıdvan Uz’un da olduğunu belirttim. Kendileri konuşma yapmadılar. Hatta tüm partiler bizim gösterdiğimiz yerlere oturmuşlardı yemek yemeyen ya da yiyemeyen kimse olmadı. Yemek çok boldu herkes fazla fazla yiyebildi. Yaşanan bu olayda kesinlikle bir sıkıntı yoktur. Olay bir duygu sömürüsü yaratılması mevzusudur. Yani, Rıdvan Uz duygu sömüsürüsü yapıyor” diye konuştu.

Başkan Sezayi Kahraman, İyi partinin göstermiş olduğu bu olumsuzlukların muhatabının küçük Sanayi Sitesi ve küçük Sanayi Sitesi hepsi esnafları olmadığını kaydetti.