Sentetik Uyuşturucudan Ölüme 1 Gözaltı

TAKİP ET

Sentetik Uyuşturucudan Ölüme 1 Gözaltı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sentetik uyuşturucu kullanımı sonucu ölen Murat Duman’ı uyuşturucuya alıştırdığı iddia edilen uyuşturucu satıcısı, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Gültepe Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Murat Duman (36), sokakta yerde yatarken bulunmuş, eve götürüldüğünde ise hayatını kaybetmişti. Duman’ın sentetik uyuşturucu kullanımı sonrasında hayatını kaybettiği öne sürülürken, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri Duman’ı uyuşturucuya alıştıran ve satıcılığını yaptığı öne sürülen S.D.’nin peşine düştü. Polis ekipleri yaptıkları araştırmalar çerçevesinde torbacı tabir edilen uyuşturucu satıcısı S.D.’yi İzmit’te gözaltına aldı. S.D. isimli şahsın Duman’ı zorla sentetik uyuşturucuya alıştırdığı öğrenilirken, ölen Murat Duman’ın daha önce hiçbir sabıka kaydı ve uyuşturucu kullanımından işlem görmediği öne sürüldü.
Öte yandan S.D.’nin çok sayıda suç kaydı olduğu belirtildi. Ayrıca S.D.’nin Murat Duman’ı olayın öldüğü günün sabahı araçtan atarak uzaklaştığı ve daha önce de dağa kaldırdığı iddia edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs işlemlerinin ardından serbest kaldı.

Parti Mahalle Toplantısı’nda Sandalyeler