"ŞOFÖRLERİMİZ ÇOK BÜYÜK GÖREV VE SORUMLULUK TAŞIMAKTADIR"

TAKİP ET

Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Yılmaz, Ömer Kaya, Coşkun Canbaz, Selahattin Önder, Ali Karakaş Denetim Kurulu Başkanı, İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Grubu Üyesi Gökhan Akgün Ve Genel Sekreter Yüksel Türkoğlu Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görüş alışverişi yaptı.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Çelik hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “İlimizin ulaşım sektöründe faaliyet gösteren şoförlerimiz çok büyük görev ve sorumluluk taşımaktadır. Çanakkale Şoförler Odası bizim sürekli dirsek temasında olduğumuz Odalar arasında yer alıyor. Üyelerimizin Azami Fiyat tarife taleplerinden, güzergah değişikliği taleplerine kadar iletilen tüm talepleri ilgili mercilerde görüşülmesini sağlayarak sektöre destek olmaya çalışıyoruz. Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir’e ve Yönetim Kuruluna nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.