SÖZDE ZEYTİNCİ BAŞKAN

TAKİP ET

Sevgili Küçükkuyu Halkı DİKKATİNE!!!

Anlıyoruz ki KÜÇÜKKUYU BELEDİYESİNDEN yine kötü kokular yükselmeye başlıyor. Sizden aldığımız yetkiyle KÜÇÜKKUYU BELEDİYESİ`ni denetlemek için verdiğimiz dilekçelerin hepsi cevapsız olarak geri dönüyor.

Her fırsatta SÖZDE ZEYTİNCİ ve ÇEVRECİ olduğunu söyleyen başkan en değerli kıymetimiz olan ZEYTİN katliamına devam ediyor. Sizlerin adına vermiş olduğumuz dilekçede hangi zeytinliklerin inşaat alanına çevrilmesi için izinler verildiğini sormuştuk. Fakat her zamanki gibi  Küçükkuyu halkımız adına cevap alamadık. Ama biliyoruz biz ki yakında birileri ZEYTİNLİKLERİ KATLEDEREK inşaat yapmaya devam edecek ve bu SÖZDE ZEYTİNCİ belediye başkanıda NEDENSE ? göz yumacak.

Buradan birkere daha belirtelim ki verilen dilekçelere cevap vermeyi reddederek Küçükkuyu halkımızın ve hepimizin haklarını yiyen bu BELEDİYE  BAŞKANI hakkında savcılığa SUÇ DUYURUSUNDA bulunacağız. Küçükkuyu halkımızın ve haklarımızı sonuna kadar arayacağız.

Çok yakında ZEYTİNLİKLERİ KATLEDİPTE yapılan yapılaşmayıda tek tek ifsa edeceğiz. SÖZDE ZEYTİNCİ BAŞKAN bunlara neden mi göz yumuyor? Onuda açıklayacağız. 
KÜÇÜKKUYU SAHİPSİZ DEĞİLDİR !..