TAPU KADASTRO 175 YAŞINDA

TAKİP ET

Çanakkale Tapu Kadastro Müdürlüğü 175. Kuruluş yıl dönümünü kutladı. Cumhuriyet Meydanı'nda, Çanakkale Tapu Kadastro Müdürlüğü organizesinde gerçekleşen 'Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün 175. Kuruluş Yıl Dönümü' için tören düzenlendi.

Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın sonrasında törenin açılış konuşmasıyla birlikte başladı. Törene Çanakkale Tapu İl Müdür Burhan Özsoy, Kadastro İl Müdürü Vedat Şahinoğlu ve yaklaşık 40 kişi katılım gösterdi.

Kadastro İl Müdürü Vedat Şahinoğlu yaptığı konuşmada “Bilindiği üzere bu görev çok kutsal bir görevdir. Sizler taşra da her biriniz bu kurumun gerçek manada birer neferisiniz. Kurumumuzun büyük devletimize yüce milletimize sunduğu çok güzel hizmetler var. Bu minvalde devletimizin katma değer olarak yanında oldu. Devlet bütçesine ciddi katkılar sağlayan devletimizin ender kurumlarından biridir. Bu sizlerin ve bu kurumda çalışan yirmi bin kişinin emeği, eseridir. Tapu Kadastro Müdürlüğü yılda on beş bin işlem hacmine sahip kocaman bir kurumdur. Bunun anlamı yaklaşık yirmi beş otuz milyon insanımıza hizmet eden devasa bir kurumdur” ifadelerini kullandı.