Tarihimizde ilk kez kasırga geliyor!

TAKİP ET

30 Eylül Pazar günü Ege kıyılarına ulaşması, en büyük etkiyi ise Muğla, Aydın, İzmir, Çanakkale, Balıkesir kıyıları hattında oluşturması bekleniyor. Kasırganın Ege Bölgesi'nin geçtikten sonra Marmara Denizi üzerinden İstanbul'u etkileme ihtimali de bulunuyor.

Her zaman başka ülkeler hakkında okuduğumuz kasırga haberlerinin bir benzeri artık yurdumuzu da ilgilendiriyor. Son dakika tahminleri korkuttu. Küresel tahmin sistemlerindeki modellere göre Türkiye’ye afet boyutunda hasarlar verebilecek bir meteoroloji olayı adım adım yaklaşıyor.
 

BU İLLERİ VURABİLİR! : Küresel tahmin sistemlerindeki modellere göre Türkiye’ye afet boyutunda hasarlar verebilecek bir meteoroloji olayı adım adım yaklaşıyor. Eğer İyon Denizi üzerindeki kasırga yönünü değiştirmezse 30 Eylül Pazar günü Ege kıyılarına ulaşması, en büyük etkiyi ise Muğla, Aydın, İzmir, Çanakkale, Balıkesir kıyıları hattında oluşturması bekleniyor. Kasırganın Ege Bölgesi’nin geçtikten sonra Marmara Denizi üzerinden İstanbul’u etkileme ihtimali de bulunuyor.