Tülay Ömercioğlu Aday Adaylığını Açıkladı

TAKİP ET

Çanakkale Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu da AK Parti'den Çanakkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Çanakkale Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu da AK Parti’den Çanakkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Aday adaylığı toplantısında açıklamada bulunan Tülay Ömercioğlu; “Doğduğum, büyüdüğüm, yaşamaktan büyük keyif aldığım yıllardır farklı görevlerde hizmet etmeye çalıştığım, marka şehir Çanakkale’mizi belediyecilikte de hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için bir umudum var” dedi.

Çanakkale’yi AK Parti Belediyeciliği ile tanıştırmak istediğini dile getiren Tülay Ömercioğlu; “AK Parti için, şehir insanın gönlü gibidir, gönül de adeta şehir gibidir. İyi şehirler inşa edenler, gönüllere girerler; gönülleri fethedenler, güzel şehirler inşa ederler. Bizim gönlümüzde olanlar bunlar. Biz hizmet diyoruz, proje diyoruz.  Biz Çanakkale’yi bir mega kent, metropol yapmaktan bahsetmiyoruz açıkçası böyle bir şeyi istemiyoruz da. Şehrin dokusunu koruyarak var olan potansiyellerini harekete geçirerek hazırladığımız projelerle Çanakkale’yi geliştirmek istiyoruz. Sevdamız Çanakkale diyoruz. Cumhurbaşkanımızdan öğrendiğimiz, “Mesele Ben Değil, Biz Diyenlerindir”. Şimdi Çanakkale için biz deme zamanıdır. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyor, diğer aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. 31 Mart’tan sonra biz inanıyoruz ki Çanakkale’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” ifadelerini kullandı.