Tuz Kral Adrian "Kimler Geldi Kimler Geçti"

TAKİP ET

İş hayatına yön veren kuruluşları buluşturan 'Kolejli İş Dünyası Zirvesi' 4. kez, 21 Ekim tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün katılımı ile TED Ankara Koleji İncek Yerleşkesi'nde başladı.

İş hayatına yön veren kuruluşları buluşturan “Kolejli İş Dünyası Zirvesi” 4. kez, 21 Ekim tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımı ile TED Ankara Koleji İncek Yerleşkesi'nde başladı. Birbirinden önemli isimleri ağırlayacak olan Zirve sahnesinin konuğu ise farklı ses rengiyle beğeni toplayan Cem Adrian oldu.

 

Kendine has yorumu, sahne duruşu ve tarzıyla müzik sahnesinin son dönemlerdeki en yetenekli isimlerinden olan Cem Adrian, Zirve sahnesinde duygu dolu anlara imza attı. “Ben Seni Çok Sevdim” şarkısı ile sevenlerini selamlayan isim “TED Ankara Koleji’nde yer almak bugün bizim için çok farklı. Sizlere nasıl şarkı söylerim hangi şarkıları seslendiririm diye çok düşündüm ve bir saatlik bir repertuar hazırladım. Umarım çok güzel vakit geçirirsiniz” dedi.

 

“Tuz Buz Olmayalım”

 

 

“Sen Üzülme Ben Varım, Sensiz Saadet Neymiş? , Dostum Dostum” şarkıları ile nostalji rüzgarına çıkaran Adrian, “Tuz Buz” isimli şarkısını isteyen bir hayranına “Bugün burada olumlu, güzel şeyler söylemek lazım. Boş verin hayatlarımızdan kimler geldi kimler geçti. Şimdi “Tuz Buz” olmaya gerek yok” diyerek, sevenleriyle birlikte “Kimler Geldi Kimler Geçti,” şarkısını seslendirdi. “Bizi buraya davet eden Kolejli İşadamları Derneği’ne çok teşekkür ederim. Sizler ile buluşmak bana büyük mutluluk verdi” ifadelerini kullanan Adrian, “Nereye Gidiyorsun?” şarkısı ile konserin kapanışını yaptı.

 

Nergis Kumbasar Zirve’de

 

COCA COLA, VESTEL, CASA, NURUS, Solutionz, Max FM’in sponsorluğunu üstlendiği Zirve, 2. gününde ise; sevilen oyuncu Nergis Kumbasar’ı ağırladı. Ankara doğumlu ve TED Ankara Kolej mezunu olan başarılı isim, güzel ve keyifli anılarının yanı sıra oyunculuk mesleği ve televizyon dünyasından da bahsetti. Ardından Dr. Ali Mutlu Köylüoğlu, “Evrensel Temel Gelir - Türkiye Bir Şey Yapmalı” başlıklı, gelecekte insanlığı bekleyen asıl tehlikenin işsizlik olması ve bunun doğuracağı sonuçlar üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

Pazar gününün bir başka değerli konuğu ise doğuştan görme engelli olan, dünyaca ünlü ressam Eşref Armağan oldu. BBC, CNN, Discovery Channel’da kendisi hakkında program yapılan, görmemesine rağmen resimlerine gerçeği yansıtabilen Armağan, zirvede canlı resim performansı gerçekleştirdi.