Ülgür Gökhan'a Sordu Bu Yaptığınız Helal midir?

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın belediye imkanlarını, CHP için kullanmasını eleştiren bir açıklama yaptı.


AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın belediye imkanlarını, CHP için kullanmasını eleştiren bir açıklama yaptı.
AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş, Belediye Başkanlarının seçildikten sonra parti rozetlerini çıkararak tüm siyasi görüşlere eşit şekilde hizmet etmelerini ve belediye binalarını siyasetten uzak tutmalarını beklediğini ifade etti.
Yavaş, Çanakkale Merkez İlçe Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın, tamamlamakta geç kaldığı ve kısmen kullanıma açılan belediye binasını CHP İl Başkanlığı gibi kullanmasını eleştirdi. Bu bilgiyi CHP İl Başkanı Güler Koçer'in sosyal medya hesabından "14 Mayıs seçimlerini değerlendiriyoruz" şeklindeki paylaşımıyla öğrendiklerini, CHP ilçe başkanları ve birçok CHP'li ismin katıldığı bu toplantıya dair benzer paylaşımların CHP'li Ülgür Gökhan ve diğer katılımcılar tarafından da yapıldığına dikkat çekti. 
Yavaş, bu durumun hem siyasi hem de ahlaki açıdan kabul edilemez olduğunu vurguladı.
Ülgür Gökhan'ın sürekli olarak adalet ve hak kavramlarından bahsettiğini hatırlatan Yavaş, ona şu soruyu sormak istedi: "Başka bir siyasi parti bu toplantı salonunu aynı amaçla kullanmak istediğinde verecek misiniz? Toplantı salonundan faydalanılan elektrik ve su giderleri Çanakkale halkının vergileriyle karşılanıyor. Bu imkanları kendi partinizin çıkarları için kullanmak doğru mu, bu helal midir?"
Yavaş, eleştiriler sonrasında iki yüzlü bu zihniyetin "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" kurnazlığıyla cevap vermeye çalışacaklarını ifade ederek, "Bize cevap vermesinler, cevabı Türkiye'de en pahalı suyu satarak dar gelirli vatandaşlardan aldıkları vergileri kendi partileri için kullandıklarını Çanakkale Halkına versinler" dedi.