VALİ AKTAŞ ÇAN'DA İNCELEMEDE BULUNDU

TAKİP ET

Vali İlhami Aktaş, bir dizi incelemede bulunmak üzere geçtiğimiz gün Çan’daydı. Vali Aktaş, ilk olarak Çan Kaymakamlığını ziyaret ederken, birçok ziyaret gerçekleştirdi.

Vali İlhami Aktaş Çan’da, Kaymakamlık, inşaat halindeki Çan Hükümet Konağı, Vergi Dairesi, PTT Müdürlüğü, çarşı esnafı, ortaokullar ve ilkokullar, müftülük, ilçe emniyet müdürlüğü, ilçe jandarma konutanlığı, Kocayayla ve Danapınar Köyü ziyaretleri ve incelemeleri gerçekleştirdi.

Vali İlhami Aktaş’ın Çan ilçesi ziyaretine, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Şahin ile Murat Okan, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nilay Baran Madan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Belma Türe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çakır, İlçe Jandarma Komutan V. J. Kd. Bçvş. Atalay Mutlu da eşlik etti.