Vural, İzmir'de Sim'in Açılışını Yaptı

TAKİP ET

Vural, İzmir'de Sim'in Açılışını Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, İzmir’in Karabağlar ilçesinde Seçmen İletişim Merkezinin açılışını yaptı. Açılışta konuşan Vural, 12 Eylül olaylarına değindi.
İzmir’in Karabağlar ilçesinde Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde bulunan Seçmen İletişim Merkezi (SİM)’in açılışını gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, burada yaptığı konuşmada seçmene seslendi. Kaynaklarını yuvalara harcayacaklarını söyleyen Vural, “1150 odalı saraylara ihtiyacımız yok, garibanın yuvaya, eve ihtiyacı var. Onun için bugün burada hep beraber milletin seçimini yapıyoruz. 12 Eylülün darbeci zihniyetinin yargıladığı bir siyasi hareketiz. 12 Eylülde Mamaklarda işkence çekmiş bir siyasi hareketiz. Bir soldan bir sağdan demek suretiyle hakimlere talimat vermek suretiyle dar ağacına gönderilen arkadaşlarımızın mücadele ettiği bir siyasi hareketiz. Ve bugün geldiğimiz noktada ne hazindir ki Türkiye’yi yöneten bugün yöneten zihniyetin 12 Eylülden ne farkı var? 12 Eylül milliyetçiliği yargıladı, bu dönemin mimarları da milliyetçiliği ayaklar altına aldı” dedi.
SİM’in açılışını gerçekleştiren Vural, milletvekili adayları ile birlikte iktidara yürüme sözü verdi. Milletvekili adayları ile hep birlikte çalıştıklarını belirten Vural, “Bu çalışmalarımızda emeğini akıtan, vaktini veren bütün kardeşlerim hakkınızı helal edin. Allah bizi, sizlere karşı utandırmasın. Seçmen İletişim Merkezimiz, İzmir’e hayırlı uğurlu olsun. İnşallah burada hep beraber birlikte sandıkta Milliyetçi Hareket Partisinin tek başına iktidarını gerçekleştireceğiz. Ne istiyoruz biliyor musunuz? Gönlünüzdekini verecek, komşunuza bakmak istediğinizi, çocuğuna vermek istediğinizi. Ülkenize vermek istediğinizi, ülkümüzü verebileceğimiz mukaddes mi mukaddes bir iktidar istiyorum Allah’ın izniyle” diye konuşarak SİM’in açılışını gerçekleştirdi.