YAPIŞIK KARDEŞLER REKORA KOŞUYOR

TAKİP ET

30 Ocak'ta vizyona girecek olan ve başrollerinde İlker Ayrık, Hakan Bulut ve Ivana Sert'in oynadığı, Halil Sezai, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Fatmagül Fakı, Bülent Şakrak, Fırat Tanış gibi zengin oyuncu kadrosuna sahip, yılın en komik ve en flaş filmlerinden olmaya aday Yapışık Kardeşler'in fragmanı yayınlandı.

YOUTUBE’DA FRAGMAN 1 GÜNDE 150.000 KEZ İZLENDİ

Üstelik Youtube haricinde internette izlenme oranları da çok yüksek.

Örneğin filmin Facebook sayfasındaki fragmanı 140.000 kere izlendi…

Haber siteleri, diğer video siteleri de hesaba katıldığında; Yapışık Kardeşler Fragmanının Sadece 1 Günde İnternetteki Toplam İzlenmesi 500.000’i geçti...

FRAGMANIN SÜPRİZİ BOL

Ben Bilmem Eşim Bilir’in muzip ve eğlenceli sunucusu İlker Ayrık, Hakan Bulut’la yapışık kardeşler olarak çıkıyor bu sefer karşımıza.

Fragmanın en ilgi çekici noktalarından biri de Halil Sezai… Halil Sezai minarede ezan okuyor. İlk kez bir komedi filminde oynayan Halil Sezai bu filmde ne kadar iyi bir komedi oyuncusu olduğunu göstereceğe benziyor.

Ve tabii Ivana Sert. Yine tüm seksiliği ve cazibesi ile fragmanda bile kendine hayran bıraktırmayı başarıyor.

İKİ KAT KOMEDİ İKİ KAT KAHKAHAYLA ‘YAPIŞIK KARDEŞLER’ 30 OCAK’TA SİNEMALARDA!

Yapımcılığını Pervasız Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini İlker Ayrık’ın yaptığı, senaryosunu M.Serdar Fırat ve Serhat Sarı’nın yazdığı filmde; İlker Ayrık, Hakan Bulut, Ivana Sert, Suzan Kardeş, Suat Sungur, Erdal Tosun, Ayberk Atilla, Halil Sezai, Fırat Tanış, Yasemin Çonka, Bülent Şakrak, M. Serdar Fırat, Barış Taşkın, Bülent Aksu, Cengiz Okuyucu, Şebnem Bamsey, Özge İnce, Eray Yasin Işık, Müjdat Gezen, Ateşböceği Ercan, Atilla Arcan, İlhan Daner, Mesut Süre, Fatmagül Fakı gibi dev bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

Ekranların sevilen yüzü ve başarılı oyuncu İlker Ayrık’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu ve merakla beklenen komedi filmi ‘Yapışık Kardeşler’de, yaşadıkları köyde mutlu bir hayat süren yapışık kardeşler Halim’le Selim’in komedi ve aksiyon dolu maceraları anlatılıyor. Köyde hayırlı kısmetlerini bulamayan yapışık kardeşlerin hayatları İstanbul’a gelmeleriyle birlikte tamamen değişiyor. Mutlu bir aile kurmak isterken akla gelmedik maceraların içine sürükleniyorlar. Bu eğlenceli ve keyifli filmde İlker Ayrık’ın yapışık kardeşini, başarılı oyuncu Hakan Bulut, hayatlarını değiştiren Vahşi Cazibe karakterini ise Ivana Sert canlandırıyor.

 

Evinde