Yeni Türkiye için, içinizden biri: Timur Ay

TAKİP ET

AK Parti'den 28. dönem genel seçimlerinde, Çanakkale Milletvekili Aday Adayı olan Çanakkale Timur Ay kimdir ?

 

AK Parti’den 28. dönem genel seçimlerinde, Çanakkale Milletvekili Aday Adayı olan Çanakkale Timur Ay kimdir ?

17 Ağustos 1967 yılında Çanakkale’de doğdu. 1993 yılından bu yana Çanakkale’nin merkezinde yer alan Çarşı Caddesi’nde kuyumculuk mesleğini icra etmektedir. 1998 yılında yöneticilik deneyiminin ilk adımını atarak, bugün Çanakkale Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Kurucu Üyeliğini devam ettirmektedir.
2007 yılında büyük bir inanç ve bağlılık duygusu ile Ak Parti’ye üye olan Timur Ay, kararlılığı ve başarısıyla, kısa sürede adından söz ettirerek, halkın güvendiği bir isim olduğunu, 2004-2009 yerel seçimlerinde “Çanakkale’de, Ak Parti’den Belediye Başkan Adayı olarak kimi görmek istersiniz?” sorusuna yüksek bir kitlenin cevabı olarak kanıtlamış oldu.

2016 yılında, yeni kurulan yönetim kurulunda İl Yürütme Kurulu onayıyla, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Yıllar boyunca sürdürdüğü başarısını, 2017 yılındaki Çanakkale Kent Konseyi seçimlerini yöneterek, ilk defa, 35 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi’nin elinde tuttuğu Kent Konseyi seçimini temsil ettiği partisiyle kazanarak taçlandırdı.

Yeni Türkiye yolunda hedeflerini sağlam tutan Timur Ay, 2004 ve 2008 yılı ÇTSO Meclis Üyeliği ve Sayman Üye görevlerini başarıyla gerçekleştirmiştir. Bunun yanı sıra, 25 yıllık Beşiktaşlılar Derneği Kurucu Üyeliği bulunurken, 14 yıllık Çanakkale Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nde (ÇASİAD) Yönetim Kurulu Üyeliği deneyimiyle başarısını yaşam boyu, hayatının birçok anında sürdürmüştür ve sürdürmeye devam edecektir.

Yeni Türkiye’de “içinizden biri” olarak, halkın en doğru, en güvenilir sözcüsü olmaya aday Timur Ay, sizlerin desteğiyle, başta Çanakkale’nin, sonrasında Türkiye’nin gelişiminde katkı gösterecek en doğru temsilcilerinden biri olmaya hazırlanıyor.