Yeşim Karadağ'ın Masaya Yumruğunu Vurduğu Burak Balık Kim?

TAKİP ET

Gençlik Kolları Başkanının ataması ile ilgili tartışmalar sürerken 'AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığına Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanı Burak Balık atandı İl Gençlik Kolları Başkanlığı için Halit Kubilay Fırat, Yiğit Akkoyun, Erhan Taşkıran ve Burak Balık'ın isimleri geçiyordu. Bu isimler içerisinde Burak Balık atandı

Gençlik Kolları Başkanının ataması ile ilgili tartışmalar sürerken “AK Parti Çanakkale İl Gençlik Kolları Başkanlığına Gençlik Kolları Üniversite Birim Başkanı Burak Balık atandı  İl Gençlik Kolları Başkanlığı için Halit Kubilay Fırat, Yiğit Akkoyun, Erhan Taşkıran ve Burak Balık’ın isimleri geçiyordu. Bu isimler içerisinde Burak Balık atandı   AK Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ’ın Ankara’da ikna çabaları sürerken, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gültekin Yıldız Ankara’dan saat 23.10 itibarıyla yaptığı paylaşımda Çanakkale’de tartışılan isim Burak Balık için gençlik kolları başkanlığı görevinde başarılar diledi. AK PARTİ ÇANAKKALE İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BURAK BALIK KİMDİR?
  Biga’nın Yeni Mahalle Köyünden olan Burak BALIK sokaklarında simit satarak büyüyen Burak Balık aynı zamanda  Kamu Yönetimi Lisans öğrenimini de Biga’da tamamlamıştır.
   Yüksek Lisans eğitimini sürdürdüğü Çanakkale’de Gençlik kollarında yaptığı çalışmalara bayrak asmaktan, broşür dağıtmaktan başlayıp çeşitli komisyonlarda görev aldıktan sonra son olarak üniversite birim başkanı olarak görev almıştır. Üniversite birim başkanlığı süresince yaptığı çalışmalarda AK Parti Üniversite teşkilatını hak ettiği noktaya getirmek için tüm fakültelerde çalışma başlatmış ve bu çalışma sonucunda üniversitede daha önce elde edilmemiş başarılara imza atmış ve bu başarısıyla tüm kentte ve genel merkezde adını duyurmuştur.
ÜniAk Birim Başkanlığı süresince üniversite ile kenti bütünleştirme misyonu çerçevesinde huzur evi ziyaretleri, yurt ziyaretleri, öğrenci evi ziyaretlerinin yanı sıra müslümanlığın kırmızı çizgisi olan Kudüs için teşkilatıyla birlikte sokağa çıkmaktan geri durmayan Burak Balık, kadınların ve öğrencilerin haklarını savunmak için de meydanlarda yer almıştır. Gerçekleştirdiği  haftalık birim toplantılarıyla Çanakkaleli ve üniversiteli gençlerin entelektüel birikimini geliştirmeyi hedeflemiştir. Çanakkale’nin iki önemli değeri olan Troia ve Tarihi Gelibolu Yarımadası ile yüzlerce öğrencimizi buluşturarak onların Çanakkale’ye  aidiyetlerini arttırmayı hedeflemiştir.