57. Alay Yürüyüş Komitesi Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı Ziyaret Etti
57. Alay Yürüyüş Komitesi Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı Ziyaret Etti
Yayınlanma :
20.01.2015 09:40
Güncelleme :
20.01.2015 09:43


13 Mart tarihinde Süleymanpaşa’dan başlayacak ve 57. Alay’ın şehit olduğu Çanakkale’de sona erecek yürüyüş ile ilgili bilgiler veren Komite Başkanı Yılmaz, yürüyüşü başlatma sebeplerini de açıklayarak, "Biz bu yürüyüşü topraklarımızı işgale gelen emperyalist güçlere tarihsel bir ders veren atalarımızın unutulmadıklarını hatırlatmak, kefensiz bedenlerine kefen olmak için yürüyoruz" dedi.
57. Alay’ın Tekirdağ ve Türkiye tarihinde büyük bir önemi olduğunu belirten Başkan Eşkinat ise böyle bir organizasyonun düzenlenmesi ve 57. Alay’ın unutulmaması için Süleymanpaşa Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: