600 Yıllık Osmanlı Saray Mutfağı Trakyaka Desteğiyle Canlanıyor
600 Yıllık Osmanlı Saray Mutfağı Trakyaka Desteğiyle Canlanıyor
Yayınlanma :
31.07.2015 16:05
Güncelleme :
31.07.2015 16:05


Öztürkler Konaklama Otelcilik ve Turizm firmasınca hazırlanarak destek almaya hak kazanan projenin imzaları Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve firma yetkilisi Nihat Öztürk tarafından atıldı. Proje kapsamında firmanın sahibi olduğu Dr. Bahattin Öğütmen Konağı’nda Osmanlı Mutfağı eğitim ve uygulama merkezi kurulacağı bildirilirken, kurulacak merkezde Osmanlı Saray Mutfağı eğitimlerinin verilmesi ve sunumunun yapılması amaçlanıyor.
Hayata geçirilecek olan projenin Edirne’nin kültürel dokusunun bir parçası olan Osmanlı Saray Mutfağı’nın turizme kazandırılmasına ve gastronomi turizminin gelişimine büyük yarar sağlayacağını belirten TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin, projenin Edirne ve Bölge için hayırlı olmasını diledi.
9 ayda tamamlanması planlanan projeye Trakya Kalkınma Ajansı 100 Bin TL’lik bir destek sağlayacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: