90 Yaşındaki Huzurevi Sakini Kadın Kendi Yalısının Maketini Yaptı
90 Yaşındaki Huzurevi Sakini Kadın Kendi Yalısının Maketini Yaptı
Yayınlanma :
27.03.2015 10:30
Güncelleme :
27.03.2015 10:30


BUSMEK öncülüğünde huzurevinde yaşlılar hobi çalışmalarına devam ediliyor. Huzurevi sakinlerinin sosyalleşmelerini sağlayan bu çalışmaların yanında kursiyerlerin ziyaretleri de yaşlılara moral oluyor. 90 yaşındaki Belma Beceren, kurslarla moral bulduklarını söyledi. Ahşap boyama kursunda eskiden oturduğu evi, ‘Belma Sultan Yalısı’nı yapan Beceren, “Herkes hayalindeki evi yapıyor. Ben ise kendi evimi yaparak mazimi canlandırmış oldum” dedi.
Hanımlar Lokali yetkilileri ve ‘Hasta Kabul’ branşı kursiyerlerinin ziyaretiyle moral depolayan huzurevi sakinleri, kursiyerlerin yaptıkları yiyeceklerin tadına baktı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: