Ak Parti’li Aday Bülent Turan’a Anlamlı Hediye
Ak Parti’li Aday Bülent Turan’a Anlamlı Hediye
Yayınlanma :
28.04.2015 19:15
Güncelleme :
28.04.2015 19:15
Seçim çalışmalarını Çanakkale’nin ilçelerinde sürdüren AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Av. Bülent Turan, ilkokul öğrenimini gördüğü Lapseki 25 Eylül İlkokulu’nu ziyaret etti. Turan’a, 29 yıl önce aldığı diploma yeniden hediye edildi. Çanakkale Savaşları’nın 100. yıl dönümü sebebiyle eski mezunlarına diploma verdiklerini belirten okul müdürü Hakkı Güzel, 1986 yılı mezunu olan Bülent Turan’a nostaljik diploma hediye etti. Hediye karşısında duygulanan Turan, "Benim için sürpriz oldu. Mezun olduğum okuldan yıllar sonra tekrar diploma almak benim için bir onurdur” dedi.
Okul Müdürü Güzel, konuşmasında, "Vekilimize, girişimleriyle yapımına başlanan halı saha için de teşekkür ediyoruz. Özellikle beden eğitimi derslerinde beton zeminde ders gören çocuklarımız artık etkinliklerini halı sahada yapacaklar" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: