Ak Parti Muratlı İlçe Danışma Toplantısı
Ak Parti Muratlı İlçe Danışma Toplantısı
Yayınlanma :
11.12.2015 17:40
Güncelleme :
11.12.2015 17:40


Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Nagihan Bayol’un yaptığı toplantıya, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetimi, mahalle temsilcileri ve kadın kolları mensupları katıldı.
AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Ali Kaplan, ”Tekirdağ’da Ak Parti seçimi kazanabilecek potansiyele sahip. Bu anlamda yerel seçimlerin önemi her zamankinden daha büyük bir anlam taşıyor” dedi.
İl Başkanı Ahmet Akçay’ın Ankara Programı nedeniyle İl Başkan Vekilliği görevini yürüten Galip Öge ise “1 Kasım’dan sonra tek hedefimiz var. İl Başkanımızın bize gösterdiği hedef 12 belediyenin 12’sini de almak. Ayrıca Tekirdağ’ın gerekli yatırımları alabilmesi için mücadele etmek. Bunun için de canla başla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Siyasi konuşmaların ardından toplantı, teşkilat çalışmalarının planlanması noktasındaki müzakerelerle devam etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: