Ak Parti Osmangazi’den Btso’ya Ziyaret
Ak Parti Osmangazi’den Btso’ya Ziyaret
Yayınlanma :
25.03.2015 10:55
Güncelleme :
25.03.2015 10:55


AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri, BTSO’yu ziyaret etti. BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ve BTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş ile görüşen Yılmaz ve beraberindekiler, BTSO’nun çalışmaları hakkında bilgi aldı. BTSO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Ali Yılmaz, “Gerek üye yapısı, gerekse üye sayısı ile BTSO, Türkiye’nin en önemli kurumlarından birisi. Bunların yanı sıra yeni dönemde oluşan yeni yönetimle önemli projelerin startının verildiğine şahitli ettik ve ediyoruz” dedi.
Remzi Topuk ile İsmail Kuş da AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve ilçe teşkilat üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirtti. BTSO ziyaretinin ardından aynı heyet, Yedi Hilal Derneği Bursa Şubesi Başkanı İsmail Küçük ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: