Ak Partililer Taşkale Ve Korkmaz’ı Ziyaret Etti
Ak Partililer Taşkale Ve Korkmaz’ı Ziyaret Etti
Yayınlanma :
15.09.2015 14:00
Güncelleme :
15.09.2015 14:00


Örkçü, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sırasıyla Belediye Başkanı Kamil Saka, başkan yardımcısı Mehmet Ertaş, Cumhuriyet Başsavcı Şenol Taşkale, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Yılmaz,İlçe Seçim Müdürü Fatma Dilara Kaya ile ilçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz’ı ziyaret ettiler.
Her kesimi kucaklamak gayretinde olduklarını belirten Örkçü, “ Ziyaretlerimiz belirli periyotlarla sürüyor. Hedefimiz sadece halka hizmet etmek. Bunun için 24 saat çalışıyoruz. Ziyaretlerimizde sorunlar noktasında neler yapılabileceğimizi görüşme imkanı buluyoruz. Edremit’e devlet yatırımlarının gelmesi için yoğun çalışma içindeyiz. Asıl olan AK Parti’dir. Hizmettir. Bizim kimseye dargınlığımız ve küskünlüğümüz olamaz.”dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: