Alacak Davası Kanlı Bitti: 2 Ölü, 1 Yaralı
Alacak Davası Kanlı Bitti: 2 Ölü, 1 Yaralı
Yayınlanma :
15.12.2015 10:15
Güncelleme :
15.12.2015 10:15


Olay, Burhaniye ilçesi Mahkeme Mahallesi Hamam Aralığı Sokak’taki bir kahvehanede saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kahvehaneye gelen Cengiz Uslu (35), Vacip Avcı (47) ve A.K. (33) bir masada oturarak oyun oynamaya başladı. Bir anda kapıdan içeri giren Ş.G. (45), masada oturan ve daha önce alacak verecek davalısı olduğu 3 kişiye kurşun yağdırmaya başladı. Daha sonra hızla uzaklaşan Ş.G. gözden kaybolurken, polis ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi.
Silahla yaralanan Cengiz Uslu olay yerinde öldüğü belirlenirken, ağır yaralı olarak olarak Burhaniye Devlet Hastanesine kaldırılan Vacip Avcı da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Edremit Devlet Hastanesine kaldırılan A.K.’’nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Cengiz Uslu ile Vacip Avcı’nın cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: