Altınordu’da Poyrazoğlu Rüzgarı
Altınordu’da Poyrazoğlu Rüzgarı
Yayınlanma :
01.12.2015 11:35
Güncelleme :
01.12.2015 11:35


Geçen ay ünlü basketbol antrenörü Çetin Yılmaz’dan “Takım olma”, “Oyuncu seçimi”, “Motivasyon” ve “Başarı felsefesi” konularında idari eğitim alan Altınordu, bu kez Türk tiyatrosunun ustası Ali Poyrazoğlu’nu konuk etti.
Ülkemizin en büyük şirketlerine iş yönetimi, marka derinliği, satış zirvesi ve inovasyon seminerleri veren, üniversitelerde bu alanda ders anlatan Poyrazoğlu, kırmızı-lacivertli ekibin idari ve teknik kadrosunun yanı sıra Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) öğrencileriyle de bir araya geldi. Poyrazoğlu, Kuşadası’ndaki seminerde katılımcılara, “Takım ruhu oluşturma” hakkında deneyimlerini ve bilgilerini aktardı.
“Sadece futbolcu olmayı hedeflerseniz sadece futbolcu olursunuz. Ancak büyük futbolcu olmak için iki, hatta üç disipline sahip olmanız gerekir” diyen Poyrazoğlu, “Bugün Dünya futbolunun en ünlü isimleri futbolculuğun yanında iyi bir kitap okuru, iyi bir film izleyicisi. 35 yaşından sonra futbola veda ettiğinizde sizi ileriye taşıyacak yeteneklerinizi ancak bu şekilde geliştirebilirsiniz” şeklinde konuştu.
İnsanlar gibi takımların da hasta olabileceğini ifade eden Poyrazoğlu, “Bir takım her gün, her saat aynı performansı gösteremez. Ama sizler eğer arkadaşlarınız için de düşünecek, onun yanlışlarını kapatabilecek düzeye ulaşabilirseniz bu dalgalanmaları en aza indirebilirsiniz” dedi.
Altınordu’nun bir “aşk markası” olması için iyi bir felsefesinin olması gerektiğinin de altını çizen Poyrazoğlu, “Efsane yoksa dünya markası da olamaz. Bugün herkes tarafından bilinen ve ‘aşk markası’ olarak tanımlanan tüm markaların bir efsanesi var. Altınordu’nun efsanesi, kadrosunda hiç yabancı oyuncu olmaması olabilir. Bu özellik, onu diğer tüm rakiplerinden ayırıyor. İşte Altınordu bu özelliğinin üzerine yatırım yapmalıdır” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: