Amatör Spor Kulüpleri Karşıyaka’da Yarıştı
Amatör Spor Kulüpleri Karşıyaka’da Yarıştı
Yayınlanma :
30.01.2015 10:25
Güncelleme :
30.01.2015 10:25


Hasan Türker Futbol Sahası’nda gerçekleşen turnuvaya, Karşıyaka’daki amatör spor kulüplerinin seçtiği bay-bayan penaltıcı ve kaleciler katıldı. 100 sporcunun yarıştığı turnuva çekişmeli anlara sahne oldu. Bu yıl ilk kez düzenlenen turnuvanın, önümüzdeki yıllarda gelenekselleşeceği ve genç sporculara yeteneklerini sergileme fırsatı verileceği belirtildi. Dereceye giren sporculara ödül olarak forma ve katılım belgeleri verildi. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da attığı penaltıları gole çevirince, keyifli anlar yaşandı.
Karşıyaka’nın bir spor kenti olduğunu ifade eden Başkan Akpınar, 7’den 70’e tüm bireylerin spor yapması için çalıştıklarını söyledi. Akpınar, "Kentimizi sporda daha ileriye taşımak için sporun her alanında faaliyetlerde bulunuyoruz. Sadece popüler sporlar değil, tüm branşlarda da iddialıyız. Bu turnuvadan yetişen sporcular da ileride Karşıyaka’ya ve Karşıyaka Spor Kulübüne hizmet edecek. Eminim Karşıyaka, spor alanında siz gençler sayesinde daha güzel günler yaşayacak" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: