ÇAN BELEDİYESİ VE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE

TAKİP ET

Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği projelerinin süreçlerini takip etmek için İstanbul'a gitti.

İstanbul’da birtakım ziyaretler gerçekleştiren Başkanvekili Arslan yaptığı açıklamada; “ İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği projelerimizin süreçlerini takip etmek için geldiğimiz İstanbul'da Çan'lı olduğunu öğrendiğimiz hemşehrimiz İBB Destek Hizmetleri Müdürü Eralp Elçin'i ziyaret ettik.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Gökhan Günaydın ile İBB'den talep ettiğimiz ve onay aşamasında olduğumuz peyzaj uygulama projemiz üzerine görüştük.
İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak ile hem ekipman ihtiyaçlarımızın talepleri hemde eğitim işbirliği üzerine değerlemede bulunduk.

Ayrıca İBB İSKi Ticaret İşleri Daire Başkanı Neşe Ögün, İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Elif Yavuz Dipşar, İBB Park Bahçeler Müdürü Ziya Dumanı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk.

İBB Mahalli İdareler koordinatörü Bülent Akköse'nin kayınpederinin vefat ettiği haberi üzerine taziye ziyaretimizi gerçekleştirdik ve ayrıca yine İBB Mahalli İdareler Koordinatörlüğü ofisinde Bülent Akköse'nin yardımcıları Osman bey ve Murat bey ile ilgili çalışma arkadaşları Uğur, Nazlı ve Rıdvan görüştük” ifadelerine yer verdi.