ÇAN KARMA OSB'DE SONA GELİNDİ

TAKİP ET

Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan, açılacağı gün dört gözle beklenen Çan Karma OSB ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Başkanvekili Arslan yapmış olduğu bilgilendirmede, “Çan Belediyesi olarak başvuru dosyasını hazırladığımız ve Çan Kaymakamlığı ile birlikte koordineli olarak süreci takip ettiğimiz Çan Organize Sanayi Bölgesi projesi çalışmalarında son aşamaya geliniyor.

Çan Belediyesi ve Çan Kaymakamlığı ev sahipliğinde; Ankara’dan gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerinin, diğer ilgili bakanlıklar ve il müdürlükleri düzeyindeki katılımcılara gerçekleştirdikleri sunum ve kurum görüşü kararlarının alınması sonucu 112 Hektar büyüklüğündeki alan, “Çan Karma Organize Sanayi Bölgesi” yeri olarak uygun görülmüştür.
Aşama olarak birkaç bürokratik süreç sonrasında Çan Kaymakamlığı öncülüğünde, Çan Belediyesi ve Çanakkale Ticaret Odası ile birlikte Çan Organize Sanayi Bölgesi tüzel kişiliği kurularak şehrimize yeni bir istihdam noktası kazandırılmış olacaktır.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerine, ilgili bakanlıklar ile il müdürlüğü düzeyindeki temsilcilerine ve emeği olanlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.