‘araba’ Kavgasının Arkasından Çek-senet Çetesi Çıktı
‘araba’ Kavgasının Arkasından Çek-senet Çetesi Çıktı
Yayınlanma :
03.02.2015 08:45
Güncelleme :
03.02.2015 08:45


İddiaya göre, daha önceden de tanıdığı mekan sahibi Volkan P.’den aracını ödünç isteyen Ahmet K., arabasını vermek istemeyen Volkan P. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın iyice alevlenmesi üzerine ikili dışarı çıktı. Burada sinirlerine hakim olamayan Ahmet K., silahına sarılarak işletme sahibi Volkan P.’yi ayağından vurdu. Volkan P., kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, şüpheli Ahmet K. ise kayıplara karıştı.
ÇATI KATINA SAKLANMIŞ
2011 yılında da benzer bir olaydan dolayı cezaevine girdiği ve yaklaşık bir yıl sonra denetimli serbestlikten faydalanarak serbest bırakıldığı tespit edilen Ahmet K., Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu yakalandı. Arama çalışmaları kapsamında şüphelinin Saray’da Pazarcık Mahallesi’nde bir evde kaldığını tespit eden polis, sabah erken saatlerinde eve operasyon düzenledi. Polislerin geldiğini fark eden Ahmet K., çareyi evin çatısına saklanmakta buldu.
YARALAMA OLAYINDA KULLANDIĞI SİLAH EVDEN ÇIKTI
Evi didik didik arayan polis ekipleri şüpheliyi çatı katında kıskıvrak yakaladı. Şüpheli Ahmet K.’nın yakalandığı evde yapılan aramada, Volkan P.’yi yaraladığı olayda kullandığı silah, çok sayıda mermi, ayrıca tarihi eser olduğundan şüphelenilen madalyona benzer bir eşya ele geçirildi. Şüpheli, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesinin alınmasının ardından önce sağlık raporu için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne, ardından da Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk’ün sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen Şüpheli Ahmet K., tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.
Yapılan tahkikat sonucu Ahmet K.’nın bir de azmettiricisi olduğu ortaya çıktı. Kapaklı Asayiş Büro Amirliği ekipleri olayı azmettiren İbrahim D.’yi de Çorlu’da yakaladı. Ahmet K.’nın Saray’da yakalandığı eve yapılan operasyon esnasında azmettirici İbrahim D.’nin evden kendisine ait aracı ile kaçtığı tespit edildi. Geniş çaplı araştırmalarını sürdüren ekipler şahsı Çorlu’da araç içerisinde yakaladı. İbrahim D.’nin aracında yapılan incelemelerde polis, 500 bin TL’lik senet buldu.
Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilerek ifadesi alınan İbrahim D.’nin tefecilik yaptığı da iddia edildi. İbrahim D.’nin aracında bulunan senetlerde imzası bulunan 66 kişinin ise emniyette ifadesi alındığı öğrenildi. Tefecilik ve kurşunlama olayı azmettiricisi olarak Çerkezköy Adliyesi’ne çıkartılan İbrahim D. de tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: