Ato’da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni
Ato’da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni
Yayınlanma :
28.01.2015 15:30
Güncelleme :
28.01.2015 15:30


26 Ocak 2015 tarihinde yapılan sertifika töreninde girişimcilere sertifikalarını ATO Yönetim Kurulu Başkanı Benhan İbrahim Kantarcı, ATO Meclis Başkanı Ahmet Şefik Süner, Başkan Yardımcıları Mehmet Kuran ve İbrahim Sakallı, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Cevdet Kantarcı, KOSGEB Balıkesir Hizmet Müdürlüğü’nden Sadettin Kocagöz ve kurs eğitmeni Yasemin Arslan Güven verdi.
30 kişinin sertifikalarını aldığı törende konuşan ATO Başkanı Kantarcı, düzenlemiş oldukları Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine büyük ilgi olduğunu ve bu yüzden 23 Şubat-6 Mart 2015 tarihlerinde yine KOSGEB işbirliği ile yeni bir girişimcilik kursu vereceklerini belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: