Ayvalık Belediyesi Altınova’da Bozuk Yolları Onarıyor
Ayvalık Belediyesi Altınova’da Bozuk Yolları Onarıyor
Yayınlanma :
14.05.2015 16:20
Güncelleme :
14.05.2015 16:20


Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yolun bozuk olan noktalarında parça parça yama yapmak yerine o bölgeyi kalıp halinde kesip sökerek bütün bir şekilde onarımını yapıyor.
Başkan Rahmi Gençer beraberinde belediye meclis üyesi Ahmet Erkal ile birlikte yol bakım onarım çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Onarımların bir an önce tamamlanması talimatını verdi.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “Altınova’da bulunan belediyemize ait asfalt şantiyesi üretime başladı. Yollarımızın bakım ve onarımında kullanılacak asfaltı kendi şantiyemizde üreteceğiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: