Ayvalık’ta Bitkisel Yağlar Çevreyi Kirletmeyecek
Ayvalık’ta Bitkisel Yağlar Çevreyi Kirletmeyecek
Yayınlanma :
06.04.2015 16:30
Güncelleme :
06.04.2015 16:30
Atık bitkisel yağların toplanması için yetkili Deha firmasıyla sözleşme imzalayan Ayvalık Belediyesi, yağların toplanıp geri dönüşümünü sağlayacak. Bundan sonra atık bitkisel yağlar toplanarak çevrenin kirletilmesinin önüne geçileceğini söyleyen Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “Çevre ve insan sağlığına zarar veren, kanalizasyon hatlarının tıkanmasına sebep olan bitkisel yağların toplanması ve bu yağların geri dönüşümünü sağlamak için bir çalışma başlattık. Lisanslı bir geri dönüşüm firması ile sözleşme imzalayarak belediyemiz sınırları içinde evlerden bitkisel atık yağlar toplanarak çevre konusunda önemli bir adım atılacak” dedi.
Ayvalık Belediyesi adına başkan Rahmi Gençer ve firmanın Balıkesir bölge müdürü Bahar Taşkıran’ın imza koyduğu protokol ile bitkisel atık yağların lavabolara dökülmesinin önlenmesi ve su kirliğinin önüne geçilmesi hedefleniyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: