Bakan Müezzinoğlu’ndan Çarşı Esnafına Teşekkür Ziyareti
Bakan Müezzinoğlu’ndan Çarşı Esnafına Teşekkür Ziyareti
Yayınlanma :
13.06.2015 20:25
Güncelleme :
13.06.2015 20:25


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeni seçilen milletvekilleri, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve AK Parti İl Başkanı Cematettin Torun ile birlikte tarihi kapalıçarşı esnafını gezdi. İlk girdiği dükkanda kestane şekeri ikram edilen Bakan Müezzinoğlu, esnafla sohbet ederek sıkıntıları dinledi. Küçük bir kızı kucağına alıp seven Bakan Müezzinoğlu çocuklarla ve esnafla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ziyaret sırasında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Bakan Müezzinoğlu, “Vatandaşımız bundan sonraki süreçte birlikte ülkeye ve millete bedel ödetmeden sağduyuyla, istikrarlı bir gelecek bekliyor. ‘Onun nasıl olacağını siz bulun’ diyor. İnşallah önümüzdeki 10-15 gün içinde nasıl olacağını, milletten sorumluluk üstlenenler bulacaktır. Siyasiler bir çözüm üretmek zorundalar. Vatandaştan vekalet istediler, vatandaş da vekaleti verdi. Ama tek bir partiye tek başına iktidar vermedi. Dolayısıyla bütün partiler, ‘Millet ne bekliyor? Millet adına sorumluluklarımız nelerdir? Bu milletin yarınlarını birlikte daha iyi nasıl yapabiliriz?’ ile ilgili değerlendirmelerini yapacak. Ümit ediyorum ki ben bunu seçim akşamı da söyledim. Bu millete bedel ödetmeden siyasilerin bu milletin geleceğini doğru şekillendirmesi gerekir. İnşallah bu anlamda da yine samimiyeti, milleti merkeze alan ülkenin gelişmesini büyümesini merkeze alan, yarınların daha iyi olmasını hedefleyen bir anlayışla 10-15 gün içinde veya bir ay içinde çözüm üretilir diye bekliyorum. Zaten çözüm üretilmezse millet yeni bir çözüm için gerekli değerlendirmeleri yapar” diye konuştu.
Bakan Müezzinoğlu, esnaf ziyareti ile ilgili de şunları söyledi:
“Geçen hafta bugün bu saatlerde son cümleleri konuşmuştuk. Pazar günü vatandaş konuştu. Ama neticede siyasetçi milletle bir arada olmak zorunda, vatandaşla irtibatını kesmemek zorunda, ‘Bize oy verdin bundan sonra ne bekliyorsun?’ Bunu sormak durumunda. Bugün bir taraftan teşekkür edelim, bir de ‘Ne bekliyorsun? Sonuçları sen nasıl yorumluyorsun? Bu sonuçlardan sonra bizden ne yapmamızı bekliyorsun?’ Biraz da arkadaşlarımızla birlikte onun değerlendirmesini yapıyoruz”.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: