Balıkesir’de 48 Kaçak Yakalandı
Balıkesir’de 48 Kaçak Yakalandı
Yayınlanma :
30.08.2015 13:30
Güncelleme :
30.08.2015 13:30


Alınan bilgiye göre ülkelerindeki savaştan kaçarak İstanbul’a gelen Suriyeli 48 kaçak, buradan karayolu ile İzmir’e geldi. 3’ü çocuk, 7’si kadın toplam 48 kaçak Suriyeli İzmir’den de Yunanistan’a götürülecekleri vaadi ile otobüse bindirilerek Balıkesir’e getirildi.
Bir turizm firmasına ait otobüs ile İzmir’den gelen kaçaklar Havran ilçesi yakınlarında kendilerini Yunanistan’a götürmek üzere birisinin gelip alacağı söylenerek otobüsten indirildi.
Yunanistan’a gitmek için kişi başı bin 200 Dolara anlaştıkları öğrenilen kaçaklar, kendilerini almaya gelecek kişiyi beklerken bir ihbar üzerine bölgeye gelen Havran ilçe Jandarma komutanlığına bağlı ekipler tarafından yakalandı.
Kaçakların 10 tanensi geçici belgeleri olduğu için Türkiye’den ayrılmaları istenerek serbest bırakılırken, 38 kaçak ise sınırdışı işlemleri tamamlanıcıya kadar Havran Jandarma Karakolunda gözetim altında tutuluyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: