Başkan Albayrak Teski Tarafından Çorlu’da Yapılan Su Kuyusu Açılışına Katıldı
Başkan Albayrak Teski Tarafından Çorlu’da Yapılan Su Kuyusu Açılışına Katıldı
Yayınlanma :
05.09.2015 12:10
Güncelleme :
05.09.2015 12:10


Su kuyusunun açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu’nun çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Çorlu sürekli göç alan, ihtiyaçları sürekli artan ve sorunları anında çözümlenmesi gereken bir ilçemiz. Her zaman her yerde söylüyorum, Çorlu olmasaydı Tekirdağ Büyükşehir olmazdı. Çorlu’nun başta altyapı olmak üzere sorunlarına kalıcı çözümler bulmak adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Çorlu’ya gelirken de müjdelerle geldik. Bu duygu ve düşüncelerle su kuyusunun ve açılan diğer su kuyularının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan da açılan su kuyusunun hayırlı olmasını diledi ve TESKİ yönetimine ve Başkan Albayrak’a teşekkür etti.
TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa da, su kuyusunun Muhittin Mahallesi’nin su ihtiyacını karşılayacağını, 27 Litre/Sn kapasiteye sahip olduğunu söyledi.
Konuşmaların ardından Başkan Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile birlikte düğmeye basarak su kuyusunun açılışını gerçekleştirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: