Başkan Bozbey’den Tahtalı’ya Anaokulu Sözü
Başkan Bozbey’den Tahtalı’ya Anaokulu Sözü
Yayınlanma :
24.04.2015 17:40
Güncelleme :
24.04.2015 17:40


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan burada projesi kapsamında makamını Tahtalı Mahallesi’ne taşıdı. Nilüfer’in en eski yerleşim yerlerinden biri olan bin 650 nüfuslu Tahtalı Mahallesi’nde Başkan Bozbey gün boyu bölge halkına kulak verirken aynı zamanda randevularını da burada gerçekleştirdi. Muhtar Mehmet Oktay ile bir araya gelen Bozbey, bölgenin sıkıntılarını dinledi. Muhtar Oktay, Nilüfer Belediyesi’nden her zaman destek gördüklerini kaydederek, Bozbey ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Tahtalı Kadın Derneği ile de bir araya gelen Bozbey, kadın derneklerinin her zaman yanlarında olduklarını, derneğin çalışmalarını sürdüreceği ve ürünlerini pazarlayabilecekleri mekanın oluşturulmasında destek sözü verdi. Bozbey daha sonra Tahtalı İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerin yakın ilgisiyle karşılaşan Bozbey, bölgede ihtiyaç olan anaokulu sorununu çözmek için de öğrenci ve idarecilere söz verdi.
Başkan Bozbey gün boyu Tahtalı’ya taşıdığı karavandaki makamında günlük çalışmalarını da yürüttü.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: