Başkan Yüksel müjdeyi verdi: "Akçin Çay Islahı Projesi 15 gün içinde başlayacak"
Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Akçin Çay Islahı Projesi için Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından bütçe aktarımının gerçekleştiğini açıklayarak, çalışmaların 15 gün içinde başlayacağı müjdesini verdi.
Yayınlanma :
01.04.2020 18:40
Güncelleme :
01.04.2020 18:40


Başkan Yüksel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Akçin Çayı Islah Projesiyle ilgili şu bilgileri verdi:
"Ezine Akçin Çay Islahı Projemizin ödeneği İçin bakanlık düzeyinde girişimlerde bulunulmuş ve projemizin yapımı için Çevre ve Orman Bakanlığımız tarafından bütçe aktarımı gerçekleştirilmiştir. Allah nasip ederse Çay Islahı Projemiz için çalışmalar 15 gün içerisinde başlayacaktır. Desteklerinden dolayı AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkle Milletvekilimiz Sn. Bülent Turan’a, AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sn. Jülide İskenderoğlu’na ve AK Parti Çanakkale İl Başkanımız Sn. Naim Naim Makas’a teşekkür ediyoruz."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: