Bayraklı’da Gıda Ve Etiket Denetimi Devam Ediyor
Bayraklı’da Gıda Ve Etiket Denetimi Devam Ediyor
Yayınlanma :
05.04.2015 15:20
Güncelleme :
05.04.2015 15:20


Belediye ekipleri, ilçenin farklı noktalarında kurulan pazar tezgahlarını tek tek denetliyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptıkları denetimlerle, vatandaşların alışverişlerini yaparken sağlıklı gıdaya ulaşabilmeleri için gıda güvenilirliğine, kalite standartlarına ve hijyen şartlarına uygunluğunu kontrol ediyor. Denetimlerde ekipler, pazarcılar esnaflarını, ürün etiketlerinde vatandaşı yanıltıcı ifadelere yer verilmemesi konusunda da uyarılarda bulunularak, esnafın ürünleri koymak için kese kağıdı ya da poşet kullanmaları gerektiğini hatırlatılıyor.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediye ekiplerinin pazarlarda sık sık denetim yaptığı aktararak, "Bayraklı’da oturan vatandaşların alışverişlerini daha rahat ve güvenilir bir ortamda yapabilmelerini amaçlıyoruz. Kurallara uymayanları gerekli düzenlemeleri yapmaları için uyarıyoruz. Halk sağlığı önceliğimiz. Bunun için gerekli adımları atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: