Bayraklı’nın Halk Oyunları Ekibinden Unutulmaz Gece
Bayraklı’nın Halk Oyunları Ekibinden Unutulmaz Gece
Yayınlanma :
23.12.2015 11:35
Güncelleme :
23.12.2015 11:35


Bayraklı ilçesinin genç yeteneklerini Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda unutulmaz bir gösteri sundu. Yıl sonu gösterisi yoğun ilgi görürken, gençler farklı bölgelerin oyunlarını başarılı bir şekilde sergiledi. Vatandaşlardan alkış alan gösterilerde tribünlerde tıklım tıklım doldu.
Gecenin sonunda konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da, oyuncuları sergiledikleri performanstan dolayı tebrik etti. Başkan Karabağ, "Biz Atatürk ile başlayıp Atatürk ile bitiriyoruz. Bizi Atatürk’ten kimse ayıramaz. Bayraklı ismine yakışır bir şekilde Türk Bayrağı’nı, Atatürk’ü ve Cumhuriyet’i unutmuyor. Ben bunu her zaman söyleyeceğim” dedi.
Bayraklı Belediyesi Halk Oyunları Antrenörü Hüseyin Keç, Başkan Karabağ’a Efe yeleği ile kalpağı hediye etti. Gece 10. Yıl Marşının hep bir ağızdan okunması ile sona erdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: